Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δημιουργήσαμε τη περιοχή Κατάλογος Επιχειρήσεων γιατί η σελίδα μας είναι η πρώτη σε διαδικτυακή απήχηση στις αγροτικές αγγελίες. Μέσα από τη σελίδα μας σας δίνετε η δυνατότητα να προβάλετε και να προωθήσετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας. Στη σελίδας μας, έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλες συναλλαγές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό όπου και μας ζητήθηκε να προβάλουμε όχι μόνο αγγελίες αλλά και στοιχεία επικοινωνίας αγροτικών και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων.

Όλες οι αγροτικές – κτηνοτροφικές επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στο Κατάλογο Επιχειρήσεων με κόστος μόνο 40 ευρώ ανά χρόνο.

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και η Επιχείρηση σας θα εμφανιστεί εφόσον πραγματοποιήσετε τη κατάθεση του παραπάνω ποσού. Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%. Το συνολικό κόστος με Φ.Π.Α. ανέρχεται στα 49,60 Ευρώ ανά χρόνο. Ο λογαριασμός κατάθεσης θα σας σταλεί με e-mail εφόσον κάνετε προσθήκη την επιχείρηση σας.

 

SEMANTIC
Σαλαμίνος 10, Θεσσαλονίκη & Κεντρικής 146, Βέροια
54625
Κατασκευάζουμε software με επαγγελματικό τρόπο. Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες ανάπτυξης και κατασκευής που εγγυούνται στιβαρά προϊόντα, με μεγάλη προσαρμοστικότητα. Γνωρίζουμε και εκμεταλλευόμαστε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας συνεχώς

H Semantic Computing ιδρύθηκε το 1997. Ο κύριος όγκος των εργασιών της είναι η ανάπτυξη Επιχειρηματικού Λογισμικού (ERP) και η Mηχανογράφηση μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Έχει εκατοντάδες εγκαταστάσεις πανελλαδικά. Έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο μεγαλώνει και επεκτείνεται συνεχώς. Παρέχουμε (πραγματικά) υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη με άμεση απόκριση τόσο στους μεταπωλητές μας όσο και στους τελικούς πελάτες.

http://www.semantic.gr
2118004182
2118004182
TESAE Group
Χλόης 26, Ζωγράφου, Ελλάδα
15772
Εξειδικευμένες Διαδικτυακές Εφαρμογές (Web Applications) κατασκευασμένες με τη πλατφόρμα Pegasus Web App.Η επιχείρηση του μέλλοντος είναι εδώ!

Η ΤΕΣΑΕ είναι Κέντρο Τεχνολογίας Πήγασος©, ως εκ τούτου ο Επιχειρηματικός Προορισμός της είναι να Διανέμει, Διαθέτει και Υποστηρίζει Προϊόντα ή Υπηρεσίες Τεχνολογίας Πήγασος© αλλά ακόμη και την ίδια την Τεχνολογία Πήγασος©.

Δημιουργεί (δηλαδή Αποτυπώνει, Αναλύει, Σχεδιάζει, Αναπτύσσει, Εφαρμόζει και Υποστηρίζει), Συστήματα Λογισμικού Ανοιχτής Τεχνολογίας και Ελεύθερου Κώδικα σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις των Επιχειρηματικών Οργανισμών τους οποίους στηρίζει.

Εμείς, οι άνθρωποι της ΤΕΣΑΕ, από το 1984 που ξεκινήσαμε, πιστεύουμε πως κάθε εγκατάσταση λογισμικού επιβάλλεται να έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σκοπός μας είναι να αναδεικνύουμε την αξία της μοναδικότητας κάθε εγκατάστασης, ταυτόχρονα με την παραγωγή του μέγιστου (ποσοτικά και ποιοτικά) Μηχανογραφικού Έργου.

Πολλές φορές δύο εγκαταστάσεις μπορεί να μοιάζουν επειδή ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματικό κλάδο, αλλά ποτέ δεν είναι ίδιες. Από το 1984 μέχρι σήμερα, έχουν αναπτυχθεί χιλιάδες Συστήματα Λογισμικού Ανοιχτής Τεχνολογίας και Ελεύθερου Κώδικα. Όλα αυτά τα Συστήματα, ανά υποστηριζόμενο επιχειρηματικό κλάδο, ξεκίνησαν από το ίδιο τυποποιημένο λογισμικό, αλλά καθένα έχει αποκτήσει την δική του προσωπικότητα, σύμφωνα με την προσωπικότητα του Επιχειρηματικού Οργανισμού που υποστηρίζει.

Είναι πάγια τακτική μας, κατά το στάδιο της Ανάπτυξης ενός Συστήματος Λογισμικού, να εκμεταλλευόμαστε το ότι η Τεχνολογία είναι Ανοικτή και να ενσωματώνουμε στο λογισμικό μας, επιχειρησιακές διαδικασίες έτοιμες από διαφορετικά λογισμικά, ακόμη και από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους.

Ο πηγαίος κώδικας των Συστημάτων Λογισμικού είναι Ελεύθερος προς χρήση, τροποποίηση και επέκταση από τους Πιστοποιημένους Mηχανικούς Pegasus που τα υποστηρίζουν.
Η σκέψη είναι αγαθό που δεν πρέπει να χειραγωγείται, αλλά να αναπτύσσεται ελεύθερα, για να δημιουργεί προσωπικότητες τόσο στους Ανθρώπινους όσο και στους Επιχειρηματικούς Οργανισμούς.

http://www.tesae.gr
2107489589
2107700839
Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ
Αγριά Βόλου

37300
Βιολογικές καλλιέργειες

Παράγουμε Βιολογικά Ρόδια , Δαμάσκηνα, Αρωματικά φυτά στη Δράκεια Πηλίου

6977085026
2428091323
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ «ΠΡΟΤΥΠΗ ΦΥΤΩΡΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ»
Πατρών 41, Ξυλόκαστρο
20400
Η Πρότυπη Φυτωριακή Μονάδα μας ιδρύθηκε το 1955 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα με τις πιο προηγμένες προδιαγραφές.

Η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ-ΨΥΧΟΓΙΟΣ ιδρύθηκε το 1955 από τον παππού Γεώργιο Παναγιώταρο σε μία προσπάθεια να αναπτύξει τις φυτωριακές μονάδες στην περιοχή του Ξυλοκάστρου. Το 1965 η εταιρεία μεταβιβάστηκε στον Ηλία Ψυχογιό, και τέλος το 2007 η εταιρεία ήρθε στον υιό Παναγιώτη Ψυχογιό. Η εταιρεία από το 1999 δραστηριοποιείται και στις εξαγωγές φυτωρίων της παραγωγής μας. Όλα μας τα είδη ελιάς είναι σε υποκείμενο Αγριελιά και τα εσπεριδοειδή προϊόντα είναι σε υποκείμενο Νεραντζιάς, τα οποία όλα συνοδεύονται από φυτο-υγειονομικό διαβατήριο. Σκοπός της επιχείρησης είναι η σωστή και υπεύθυνη παραγωγή φυτικού υλικού με φυσικές συνθήκες, ξεκινώντας από τον άγριο σπόρο και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο πωλήσεων. Πραγματοποιούνται συνεχή έλεγχοι από το γεωπόνο της επιχείρησης μας και από τους κρατικούς γεωπόνους, οι οποίοι εκχωρούν τα πιστοποιητικά φυτο-υγείας του κάθε δενδρύλλιου, αφού πρώτα σταλούν δείγματα στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

http://www.fytoria.net
2743300901
2743300901
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΠΑΣ «ΠΡΟΤΥΠΗ ΦΥΤΩΡΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ»
Καμάρι Κορινθίας
20400
Παράγουμε την πληρέστερη συλλογή ποικιλιών ελιάς, εσπεριδοειδών φυστικιάς, μουσμουλιάς και οπωροφόρων.

Παράγουμε την πληρέστερη συλλογή ποικιλιών ελιάς, εσπεριδοειδών φυστικιάς, μουσμουλιάς και οπωροφόρων.
Διαθέτουμε τις ποικιλίες ελιάς και εσπεριδοειδών σε γλάστρες από 5L τα μονοετή μέχρι και 150L τα πολυετή με καρπούς.
Τα δενδρύλια που παράγουμε προέρχονται από ελεγμένα δέντρα του φυτωρίου μας. Οι ποικιλίες ελιάς έχουν ταυτοποίηση από το Γεωπονικό Πανεμιστήμιο Αθηνών.
Τα φυτώρια μας αποστέλλονται με ατομική ταυτότητα και φυτογειονομικό διαβατήριο. Έχουμε τη δυνατότητα αποστολής με μεταφορική για ποσότητες μεγαλύτερες των 50 δενδρυλίων. ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

http://www.xtsipas.gr
2743024674
2743026955