Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δημιουργήσαμε τη περιοχή Κατάλογος Επιχειρήσεων γιατί η σελίδα μας είναι η πρώτη σε διαδικτυακή απήχηση στις αγροτικές αγγελίες. Μέσα από τη σελίδα μας σας δίνετε η δυνατότητα να προβάλετε και να προωθήσετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας. Στη σελίδας μας, έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλες συναλλαγές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό όπου και μας ζητήθηκε να προβάλουμε όχι μόνο αγγελίες αλλά και στοιχεία επικοινωνίας αγροτικών και κτηνοτροφικών επιχειρήσεων.

Όλες οι αγροτικές – κτηνοτροφικές επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν στο Κατάλογο Επιχειρήσεων με κόστος μόνο 40 ευρώ ανά χρόνο.

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και η Επιχείρηση σας θα εμφανιστεί εφόσον πραγματοποιήσετε τη κατάθεση του παραπάνω ποσού. Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%. Το συνολικό κόστος με Φ.Π.Α. ανέρχεται στα 49,60 Ευρώ ανά χρόνο. Ο λογαριασμός κατάθεσης θα σας σταλεί με e-mail εφόσον κάνετε προσθήκη την επιχείρηση σας.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ «ΠΡΟΤΥΠΗ ΦΥΤΩΡΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ»
Πατρών 41, Ξυλόκαστρο
20400
Η Πρότυπη Φυτωριακή Μονάδα μας ιδρύθηκε το 1955 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα με τις πιο προηγμένες προδιαγραφές.

Η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ-ΨΥΧΟΓΙΟΣ ιδρύθηκε το 1955 από τον παππού Γεώργιο Παναγιώταρο σε μία προσπάθεια να αναπτύξει τις φυτωριακές μονάδες στην περιοχή του Ξυλοκάστρου. Το 1965 η εταιρεία μεταβιβάστηκε στον Ηλία Ψυχογιό, και τέλος το 2007 η εταιρεία ήρθε στον υιό Παναγιώτη Ψυχογιό. Η εταιρεία από το 1999 δραστηριοποιείται και στις εξαγωγές φυτωρίων της παραγωγής μας. Όλα μας τα είδη ελιάς είναι σε υποκείμενο Αγριελιά και τα εσπεριδοειδή προϊόντα είναι σε υποκείμενο Νεραντζιάς, τα οποία όλα συνοδεύονται από φυτο-υγειονομικό διαβατήριο. Σκοπός της επιχείρησης είναι η σωστή και υπεύθυνη παραγωγή φυτικού υλικού με φυσικές συνθήκες, ξεκινώντας από τον άγριο σπόρο και φτάνοντας μέχρι το επίπεδο πωλήσεων. Πραγματοποιούνται συνεχή έλεγχοι από το γεωπόνο της επιχείρησης μας και από τους κρατικούς γεωπόνους, οι οποίοι εκχωρούν τα πιστοποιητικά φυτο-υγείας του κάθε δενδρύλλιου, αφού πρώτα σταλούν δείγματα στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

http://www.fytoria.net
2743300901
2743300901